MioMuro

Design your own Flatscreen Wall

Welkom op onze website! U bezoekt deze site omdat u een uniek Flatscreen meubel zoekt. U zult versteld staan van het resultaat. Het is een eyecatcher en een pronkstuk in uw huis of in uw bedrijf. Model 2.00 breed x 1.50hoog

Optie LED verlichting

 Model 1.30 breed x 1.45 hoog

Model 1.10 breed x 1.40 hoog


Kies zelf het formaat en de afbeelding!

Een klein frame wordt bevestigd aan uw muur met 4 bouten. Dit is de drager van de flatscreen tot 75”. Tussen het frame en de flatscreen wordt de MioMuro Flatscreen Wall gemonteerd, die door middel van het formaat en een afbeelding of logo gepersonaliseerd kan worden. Dit paneel van plexiglas heeft een zeer luxe uitstraling, zeker als het bedrukt wordt met een afbeelding van hoge resolutie. 

Het complete pakket bestaat uit een:

•             Frame (met bevestigingsmateriaal)

•             Plexiglas voorpaneel op maat met bedrukking naar keuze

•             Universele ophangbeugel voor een flatscreen tot 75”

       

U kunt ook uw audioapparatuur op maat laten inbouwen. Daarnaast kunt u het meubel laten voorzien van LED verlichting. Bijkomend voordeel is dat al uw kabels direct zijn weggewerkt.

U krijgt bij uw bestelling altijd een TV beugel meegeleverd zodat de boutdoorvoeren in de Flatscreen wall, exact passen. Deze beugel is universeel en geschikt voor flatscreens van 37”-75”. Montage is tegen meerprijs mogelijk.

De MioMuro is niet alleen geschikt voor particulieren maar vooral ook geschikt voor bedrijven. Bedrijven kunnen zelf hun ontwerp indienen in eigen stijl en met bedrijfsnaam of logo. De Flatscreen Wall staat geweldig in een receptie, ontvangst- of presentatieruimte.
Een hangend model van 1 m x 1 m, inclusief frame, full colour-afbeelding en ophangbeugel, is al verkrijgbaar vanaf 677,- euro (excl BTW). 


Hopelijk heeft bovenstaande u nieuwsgierig gemaakt en kunnen we eens kennis maken.

     

In dat geval kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0645283088 of masterplanorganisatie@gmail.com

of vul het contactformulier in en u krijgt binnen 24 uur een reactie of een offerte.

  

 Voor de montage van het frame is enige vaktechnische kennis vereist voor het aanbrengen van de bevestigingsmaterialen. Vraag hulp als u deze kennis niet bezit.